Проверете:
    …………………………………………………    …………………………………………………Детален опис

Слики:

Опис

НОВОГРАДБА КАРПОШ 1, ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА И РАСПОРЕД
СТАНОВИТЕ СЕ СО НЕПРЕЧЕН ПОГЛЕД
ОСТАНАА УШТЕ ДВА СТАНА..
- 49м2(трособен), можност до 65м2 -кат мансарда
- 57м2(трособен), можност до 87м2 -кат мансарда