Проверете:


Контакт информации:
Е-маил: contact@dom-design.com.mk
Телефон: 02 3111-544
Мобилен: 070 123 456
Факс: 02 3111-544

www.dom-invest.com.mk
Подетално:
ПОГЛЕДНИ:

НОВОГРАДБА КАРПОШ 1, ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА И РАСПОРЕД
СТАНОВИТЕ СЕ СО НЕПРЕЧЕН ПОГЛЕД
ОСТАНАА УШТЕ ДВА СТАНА..
- 49м2(трособен), можност до 65м2 -кат мансарда
- 57м2(трособен), можност до 87м2 -кат мансарда